گزارشات پرفسور افشار به سازمان ملل متحد
موضوع حمایت بین المللی از یک پناهجوی معلول
این گزارش پیشتر با هماهنگی دکتر محمد محمدی و اورانوس افشار هفته گذشته برای خانم آنیکا (ریاست کمیسیاری عالی پناهندگان آنکارا ) از فرانسه و انگلستان با فاکس ویژه ارسال شد.
متن گزارش به شرح زیر است :
با سلام
ریاست محترم کمیسیاری عالی پناهندگان سازمان ملل آنکارا
همانگونه که اخیرا من و همکارم دکتر محمدی گزارشی پپیرامون مشکلات حقوق برخی از پناهندگان برای شما ارسال نمودم باید به سازمان و سازمان ( ای . سی .م.سی. )اعلام کنم پرونده اقای ابراهیم ح.س. از سوی این جانب مورد برسی قرار گرفت .
لذا با توجه به اینکه این جانب به عنوان حقوق دان و وکیل بین المللی سالها در فرانسه و انگلستان و دیگر کشورهای اروپایی پرونده پناهجویان را برسی کرده ام به آنها کمک کرده ام خطاب به شما فعالین حقوق بشر در سازمان ملل و سازمان ای.سی.م.سی. اعلام میکنیم این پناهجوی معلول از مدافعین حقوق معلولین و معترض به رژیم ایران بوده است و با همکاری مشترک خانم مینا احمدی غضو کمپین بین المللی مبارزه با اعدام و دکتر گلمراد مرادی (حامی اقلیت های مذهبی یارسان ) و امجد زارعی استاد دانشگاه در ایران تلاش برای کمک به معلولین ایران کرده است و به خاطر این فعالیت و اعتراض به دولت ایران و مقامات ارشد ان بدون شک در بازگشت به ایران شکنجه و اعدام خواهد شد .
به همین جهت بدون شک مطابق با کنوانیسیون در مصوب ۱۹۵۱ باید از سوی سازمان ملل متحد مورد حمایت بین المللی قرار بگیرد و با توجه به این که اخیرا پرونده وی از سوی سازمان ملل به سازمان (ای.سی.م.سی.) داده شده است و مصاحبه اول با موفقیت به پایان رسیده است به همین دلیل از ریاست سازمان ملل (ای سی م سی م) میخواهم در اسرع وقت با پرونده پناهندگی ایشان از سوی امریکا موافقت کند .
با نهایت احترام
پروفسور اورانوس افشار
حقوق دان و استاد دانشگاه سوربن فرانسه
مشخصات این پنناهجو به شرع زیر است :
Name of Application:EBrahim-H-S
(ICMC) Registration TU:393018
(UNHCR) Registration No:385-11C00291
Date of Birth:07/04/1977
Nationality:Iran
Place of Birth:shahrekord
گزارش فوق به سازمانهای زیر ارسال گردید ؛
دبیر کل سازمان ملل متحد آقای بان کی مون
کمیسیاریای عالی حقوق بشر سازمان ملل
گزارشگر ویژه ی اعدام سازمان ملل
گزارشگر ویژه ی حقوق بشر سازمان ملل
سازمان عفو بین الملل
ریاست کانون وکلای دادگستری بین الملل
کمیسیاریای عالی حقوق بشر اتحادیه ی اروپا
سندیکای اسرائیل و آلمان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر