ایران نیوز

جمعه، آبان ۰۳، ۱۳۹۲

نیروهای کرد سوریه در یک جنگ خونین با جهادگرایان القاعده آنها را به عقب راندند

رادیو فرانسه: بیژن برهمندی:در گفتگوئی با محمد رضا اسکندری روزنامه نگار و کارشناس مسائل کردستان در هلند، وی اعتقاد دارد که دشواری کردها در مبارزه با گروههای جهادی مسلح در این منطقه، آن است که دولت های منطقه بخصوص دو لت ترکیه، دولت عراق و دولت ایران هر کدام به اقتضای مصالح خود در جلوگیری از قدرت یابی کردها – به گروههای جهادی کمک های نظامی می کنند.

گفتگو با محمد رضا اسکندری، روزنامه نگار و کارشناس مسائل کردستان در هلند کلیک کنید

نیروهای کرد سوریه در یک جنگ خونین با جهادگرایان القاعده آنها را به عقب راندند 
نوشتۀ بیژن برهمندی 


به روایت خبرگزاری فرانسه منطقه مرزی میان سوریه و عراق همانقدر برای کردها اهمیت دارد که برای نیروهای جهادگرا. چرا که این منطقه محل تردد و انتقال اسلحه و مهمات برای هر دو طرف است. کردها با منطقه خودگردان کردستان عراق مراوداتی دارند و جهادی های القاعده نیز از طریق همین مرزها با نیروهای خود در عراق مرتبط هستند
سازمان ناظران سوریه برای حقوق بشر خبر داد که امروز درگیری های خشونت آمیزی میان کردهای سوریه و اسلامیون افراطی وابسته به القاعده در نزدیکی مرزهای عراق، از نیمه شب گذشته اغاز شده و هم اکنون نیز ادامه دارد.
در نتیجه این درگیری ها دو روستای اشغال شده توسط سازمان های جهادگرای اسلامی وابسته به القاعده ، بوسیله کردها از چنگ آنها بدر امده است.
رامی عبدالرحمن فرمانده کردها ضمن تایید تصرف دو روستا در عین حال اعتراف کرد که پیروزی برای بدست گرفتن کنترل شهر "الیاروبیه" که مرکز فرماندهی اسلامگرایان جهادی است کار دشواری خواهد بود.
بروایت خبرگزاری فرانسه منطقه مرزی میان سوریه و عراق همانقدر برای کردها اهمیت دارد که برای نیروهای جهادگرا. چرا که این منطقه محل تردد و انتقال اسلحه و مهمات برای هر دو طرف است. کردها با منطقه خودگردان کردستان عراق مراوداتی دارند و جهادی های القاعده نیز از طریق همین مرزها با نیرو های خود در عراق مرتبط هستند.
خبرگزاری فرانسه می نویسد در ماههای اخیر علت درگیری میان نیرو های القاعده با کردها در این منطقه تمایل هر دو طرف در تسلط بر شمال شرقی سوریه است که منابع نفت و ذخایر گندم فراوانی دارد.
در گفتگوئی با محمد رضا اسکندری روزنامه نگار و کارشناس مسائل کردستان در هلند ، وی اعتقاد دارد که دشواری کردها در مبارزه با گروههای جهادی مسلح در این منطقه، آن است که دولت های منطقه بخصوص دو لت ترکیه، دولت عراق و دولت ایران – هر کدام به اقتضای مصالح خود در جلوگیری از قدرت یابی کردها – به گروههای جهادی کمک های نظامی می کنند.
 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر