یک شهروند اهل مریوان که در حین خدمت اجباری سربازی بازداشت و به تحمل ۱۵ سال حبس و نفیبلد محکوم شده بود، هماکنون در زندان بندرعباس محبوس و در وضعیت روحی و روانی نامناسبی به سر میبرد.
برپایه گزارش رسیده به سازمان حقوق بشری ههنگاو، تحسین پیروزی، زندانی سیاسی اهل روستای سردوش مریوان هماکنون سومین سال حبس بدون مرخصی خود را در بند نظام زندان مرکزی بندرعباس سپری میکند.
به گفته یک منبع نزدیک به خانواده آقای پیروزی، پس از انتقال تحسین از زندان مرکزی سنندج به زندان بندرعباس تاکنون خانوادهاش موفق به دیدار با وی نشدهاند و حتی مسئولین زندان در شیوع گسترده ویروس کرونا در این زندان نیز از اعزام این زندانی سیاسی به مرخصی ممانعت به عمل آوردهاند.
این منبع که به دلایل امنیتی نخواست نامش فاش شود در ادامه به ههنگاو گفت: “تحسین هماکنون در بن نظام زندان مرکزی بندرعباس و همراه با دو زندانی دیگر که دو افسر نیروی انتظامی هستند و به اتهام قاچاق مواد مخدر بازداشت شدهاند نگهداری میشود و در وضعیت روحی و روانی نامناسبی به سر میبرد.
تحسین پیروزی ۲۲ ساله روز سهشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۷ (۱۷ اکتبر ۲۰۱۸) در حالی در پاسگاه روستای سردوش مشغول سپری نمودن دوران اجباری خدمت سربازی بود توسط نیروهای اطلاعات سپاه بازداشت و به بازداشتگاه این نهاد امنیتی در سنندج منتقل و به مدت ۴ ماه تحت شدیدترین شکنجهها بوده است.
این شهروند کُرد نهایتاً روز چهارشنبه ۱۷ بهمن ۹۷ ( ٦ فوریە ۲۰۱۹) توسط دادسرای نظامی سنندج به ریاست قاضی بزرگی به اتهام جاسوسی و عضویت در حزب دمکرات کُردستان ایران به تحمل ۱۵ سال حبس و نفیبلد محکوم گردید. گفتنیست که تحسین پیروزی در حین نشست دادگاه از حق داشتن وکیل تعینی محروم بوده و یکی از وکلای نزدیک به سپاه پاسداران با هویت “راستین” وکالت وی را بر عهده داشته که به گفته نزدیکان آقای پیروزی بیشتر از مواضع سپاه دفاع کرده است.
تحسین پیروزی اواخر اسفند ۹۸ (مارس ٢٠٢٠) جهت سپری نمودن دوران محکومیت خود از زندان مرکزی سنندج به بند نظام زندان مرکزی بندرعباس منتقل شده و تاکنون از حق مرخصی و ملاقات با خانوادهاش محروم است.
این منبع در ادامه گفت که شاکی پرونده تحسین پیروزی رئیس اطلاعات سپاه سنندج با هویت “الفتی” میباشد که قوه قضاییه و دیوان عالی كشور نیز با فشارهای نامبرده حکم آقای پیروزی را تایید کرده و مسئولین زندان بندرعباس نیز با پافشاری وی از اعزام این زندانی سیاسی به مرخصی و حتی انتقالش به بند عمومی ممانعت به عمل میآورند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر